Escape Las Vegas in De Blesse

5.00 van 5 sterren (52 recensies) (id:167)

OVER DEZE LOCATIE
Eten, drinken en avontuur!
Net als Christoffel Columbus die vanuit de woeste zee plotseling het vaste land zag en Isaac Newton die een appel zag vallen heb je ons ontdekt. Net als voor Marco Polo en Abel Tasman was het misschien even zoeken, maar het is je gelukt. Dit is jouw ontdekking van de eeuw. Je bent bij Pieter Poot.

Dit is namelijk de plek waar je heerlijk kunt eten. Met zijn tweeën, maar ook met kleine en grote groepen. Dit is de plek waar gezelligheid het toverwoord is en waar je ongedwongen kunt genieten van eten, drinken en elkaars aanwezigheid.

En dan is dit ook nog eens de plek waar ze een complete dag of avond voor je regelen. Waar alles kan en niets onmogelijk is. Of je nu met een kleine groep komt of met een compleet bedrijf, op deze plek wordt er gezorgd dat iedereen plezier maakt en geniet van elk moment.

Escape Las Vegas is gevestigd in Pieter Poot en uitermate geschikt voor vriend(inn)engroepen, bedrijfsuitjes, teambuilding, familie uitjes, vrijgezellenfeesten en andere gezelschappen van 4 tot en met 8 personen die houden van een uitdaging. Ook voor grotere groepen bieden wij een breed scala aan mogelijkheden.
Steenwijkerweg 119, 8397 LC De Blesse
rolstoel toegankelijke kamer
gratis parkeren
eetgelegenheid
toilet aanwezig
foto wordt gemaakt
lounge gelegenheid
rolstoel toegankelijke locatie
4-8 personen
dinsdag t/m zondag € 17,50 per persoon